Menu Sluiten

Magische Winterroute

We hadden er zin in!

Alles lag klaar in de Plataan voor de magische winterroute. Het scenario van niet kunnen laten doorgaan was ook bedacht en dachten we niet nodig te hebben. Toen zaterdagavond plotseling de persconferentie was en we per de volgende ochtend in lockdown gingen, was er ineens geen ruimte meer die in werking te zetten. Versa kon niet anders dan zich terugtrekken uit de organisatie. Geen Tuktuk, geen medewerkers, burgemeester moest worden afgezegd en de Plataan zat op slot. Die bleef heel donker op zondagmiddag/avond.

Tja, dan mis je ineens een printer, al was de route toch nooit te lezen als we die op de donkere ramen van de Plataan hadden geplakt.
Met Caroline Blokker, bewoonster en initiatiefneemster besloten we om 16.00 wel bij de Plataan te gaan staan en hebben we nog een paar buurtgenoten kunnen spreken en helpen aan de route en zijn we zelf gaan rondlopen.

Alsnog heel geslaagd!
Gelukkig was de wijk wel gezellig verlicht en waren er veel mensen op straat. Overal zat de sfeer er goed in en was de warmte, ook zonder glühwein, goed te voelen. Leuke verkopen, steeds meer vallen de zwerfstenen op en hopelijk is de zelfgemaakte Limoncello snel een keer te proberen.
De Huibert van Eijkenstraat, Pr. Beatrixhof en Pr. Irenehof waren zo gezellig, dat het moeilijk was om door te lopen.

GooiTV heeft opnames gemaakt die terug te vinden zijn in de aflevering van 22 december 2021. //youtu.be/VI6ac9SpftI

Dank iedereen die er een leuk moment van gemaakt heeft!