Menu Sluiten

Over ons

Buurtplatform KTV Naarden is een vereniging die zich inzet voor de wijken Tuindorp Keverdijk, Thijssepark en Vierhoven. We initiëren of stimuleren activiteiten in de buurt, we inventariseren wat er leeft binnen de wijk en we werken samen met de gemeente om ideeën over verbeteringen in de buurt te (helpen) realiseren.

Het bestuur van het buurtplatform houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken. Lees hier meer over de leden van het dagelijks bestuur.

Voor een aantal onderwerpen zijn er werkgroepen opgericht, die gericht aandacht geven aan dat onderwerp. Deze zijn (klik op de naam voor meer informatie):

Het bestuur heeft een huishoudelijk reglement laten opstellen. Dit is evenals de statuten voor iedereen inzichtelijk gemaakt. Ook vindt u hieronder de samenwerkingsovereenkomst met en de algemene subsidieverordening van de gemeente Gooise Meren ter inzage.

  • Voor het huishoudelijk reglement klik hier
  • Voor de bijlagen van het huishoudelijk reglement klik hier
  • Wilt u de statuten inzien? klik hier
  • Voor de samenwerkingsovereenkomst tussen Gemeente Gooise Meren en Vereniging Buurtplatform KTV klik hier
  • Voor de algemene subsidieverordening van gemeente Gooise Meren klik hier
  • Gemeente Gooise Meren en het Samenspel met bewonersplatforms. Ter inzage, klik hier

Heeft u interesse in wat er tijdens een bestuursvergadering besproken is, dan kunt u een mail sturen naar info@buurtplatformnaarden.nl waarin u aangeeft welke notulen (van welke maand) u zou willen bekijken. Ze worden u dan per mail toegestuurd. (Houd er rekening mee dat omwille van de privacy sommige stukjes, zoals namen, onleesbaar zullen worden gemaakt.)