Menu Sluiten

De Werkgroep Sociaal komt flink op stoom

Op 15 mei hebben we de deuren van De Plataan open gezet om het woonkamerfestival binnen te laten met de blues band High Heel Sneakers.
Voetjes zijn van de vloer gegaan en we kijken terug op een geslaagde dag.

Verder zijn we druk bezig met mozaïekbank en het terug laten komen van het jeugdvoetbaltoernooi!

Update mozaïekbank

De plek waar we kunnen mozaïeken is bekend: We mogen aan de slag voor het raam naast de ingang van De Plataan!
Er wordt druk gewerkt aan het ontwerp. Zodra het ontwerp klaar is, kunnen we verdere afspraken maken met de leverancier en kunnen we gaan plannen wanneer de mozaïek momenten zullen zijn.

We zijn al een aardig eind op weg met de met de financiën maar we komen nog wel wat tekort. Daarom start er 1 juni, voor een periode van 6 weken, een crowdfunding die loopt via de Regiobank. Zodra er meer bekend is hoort u dat.
Er is nog € 2500,- nodig en we vragen iedereen om een steentje bij te dragen. Alle beetjes helpen!

Jeugdvoetbaltoernooi

Jarenlang is er een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd op het basketbalveldje aan de B. van Rooijenstraat. Dit was een gezamenlijke organisatie met Versa en de Marokkaanse vereniging. Helaas is deze laatste nu te druk met de nieuwbouw, maar hopelijk sluiten zij volgend jaar ook weer aan.

Het draaiboek is afgestoft, de datum is gepland: 3 juli gaat het plaatsvinden.

Jongeren van 10 tot 18 jaar kunnen zich binnenkort inschrijven. Dit kan als team, maar ook alleen. Wij stellen dan op basis van leeftijd teams samen.

Wilt u die dag helpen als vrijwilliger? Denk aan stand bijhouden, wedstijdsecretariaat, zorgen dat er water voor de spelers bij het veld staat als het te heet is. Maar we hebben ook hulp nodig bij het opbouwen vooraf en weer afbreken en opruimen achteraf. Meld u dan aan via voetbaltoernooiKTV@gmail.com