Menu Sluiten

Zaterdag 14 januari was opschoondag

Weet u het nog? Afgelopen zaterdag kwam het de hele dag met bakken uit de hemel. Niet echt een dag om de deur uit te gaan laat staan om de troep uit de buurt op te gaan ruimen. Het was dan ook boven verwachting dat er bijna 30 buurtbewoners zijn gekomen om op te schonen. Echte Toppers!

Dat onze buurtgenoten toppers zijn is ook de gemeente Gooise Meren niet ontgaan. Het buurtplatform ontving de Gooise Meren prijs waarbij onder meer het opschonen specifiek werd genoemd.

Voor het buurtplatform is het goed te merken dat er zeer trouwe opschoners zijn maar dat er ook elke keer weer nieuwe gezichten bij zijn. Elke inzet om de buurt schoon te maken en houden wordt zeer gewaardeerd.

Ondanks de regen is onze buurt weer wat schoner; zakken vol vuil zijn er afgevoerd. Dankzij Bakkerij Tetteroo en Plus Robina Bos werden de opschoners getrakteerd op een welverdiende lekkernij.

We hopen dat het zaterdag 15 april beter weer is en we u vanaf 09.30 in de Plataan mogen verwelkomen. Het opschonen start om 10.00.