Menu Sluiten

Opschoondag 12 juni !

Beste leden van Buurtplatform KTV,

Op zaterdag 12 juni organiseren we weer een Opschoondag in onze buurten.

Elke keer zijn we weer blij met zoveel enthousiaste vrijwilligers die hun betrokkenheid tonen bij hun (schone) wijk.

Zoals gebruikelijk zorgt de gemeente voor het materiaal zoals handschoenen, grijpers en plastic zakken. Het buurtplatform zorgt voor een natje en droogje vanaf 9:30 uur bij het buurthuis “de Schakel” aan de Kol. Verveerstraat 74

Ondanks de versoepelingen van de corona regels willen we toch graag de maximale voorzichtigheid in acht nemen en willen we u vragen zich aan het onderstaande te houden zodat het opruimen zo verantwoord mogelijk kan gebeuren.

Het zou fijn zijn als u tevoren al afspreekt met wie u gaat lopen. Zodra u zich (samen) meldt loopt, u op de bekende minstens 1,5  meter afstand tot elkaar, langs de materiaal tafels en pakt een hesje (en trekt die vast aan), een zak met een ring, een grijper en handschoenen.

Als u voorzien bent van de gewenste hulpmiddelen is er een tafel met koffie/thee/fris waarmee u alvast (weer op gepaste afstand tot elkaar) wat moed kan indrinken. Hebt u uw drinken op dan kiest u op de laatste tafel een route uit en gaat op pad.

Er is dus geen collectief start moment.

Het is de bedoeling dat tussen 9:30 uur en 10:00 uur gestart wordt. Tot 12:00 uur kunt u zich afmelden.

Wilt u zich aanmelden bij info@buurtplatformnaarden.nl zodat we ongeveer weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen? Maar ook als u zich niet opgeeft bent u van harte uitgenodigd om mee te doen!