Menu Sluiten

Speuren door Vierhoven !

Misschien is het een ieder al bekend, maar in onze mooie wijken Keverdijk, Thijssepark en nu ook Vierhoven, zijn speurtochten uitgezet. Het zijn fotospeurtochten, die te downloaden zijn vanaf de website van het Buurtplatform. U ziet allemaal foto’s waarlangs de weg gevolgd kan worden. Ze zijn alle 3 rond de 3 km, dus goed te doen met kinderen. U komt ook zeker speeltuintjes tegen 😊.   

Iedere tocht heeft een eigen karakter, zoals alle wijken van het BPF een eigen sfeer ademen. Ze bevatten ieder een puzzeltje of geocache, vragen voor onderweg (met de oplossing aan het eind van de beschrijving)  en er zijn wat wetenswaardigheden omschreven.  

Het was voor ons als werkgroep SOCIAAL een plezier om ze te maken. Vooral het lopen was leuk, het plaatsen van de foto’s kostte wat meer tijd en moeite, maar we zijn blij met het resultaat.  We hopen, dat u, als u 1 van de speurtochten gelopen heeft, een klein berichtje kunt achterlaten. Dan weten we dat er gebruik van wordt gemaakt en het kan een stimulans voor anderen zijn om de tochten te gaan lopen.

We wensen u veel plezier bij het wandelen!

NB. Wat u ook nog even moet weten: de wandellunch (misschien had u er iets van gehoord) van 29 mei gaat, op verzoek van de gemeente, i.v.m. de nog geldende corona-maatregelen, NIET door !!!  Zo jammer, maar het  was/is een geweldig idee. We bewaren het 😊.

Nieuwe Speurtocht