Menu Sluiten

Opschonen op 14 januari 2023!

We kunnen met elkaar terugkijken op een goed opschoonjaar. Goed bezochte opkomsten met enthousiaste buurtgenoten die de handen uit de mouwen hebben gestoken om onze buurt zwerfafvalvrij te maken. Onze dank is groot!U zult misschien denken, nu al terugkijken, we hebben toch nog een Opschoondag in het verschiet?!

Middels deze nieuwsbrief willen wij u informeren dat de geplande Opschoondag van 10 december NIET doorgaat. De reden hiervan is dat het Buurtplatform in 2023 vaker wil opschonen, te beginnen op 14 januari 2023. In 2023 gaan we een extra ronde opschonen, de exacte data zullen we later vermelden.

Voordeel aan beginnen in januari is dat het vuurwerk, dat nog niet door de afstekers zelf is opgeruimd, door ons kan worden weg geprikt, uiteraard gaan we er van uit dat dit slechts om een heel klein deel gaat omdat elke afsteker zelf de verantwoording neemt om het op te ruimen.

We hopen, door vaker een Opschoondag te organiseren en na te denken over een meer effici├źnte manier van verdelen van de straten/wijken, onze buurt nog schoner te krijgen.

Dit kunnen we uiteraard niet zonder u, we hopen dan ook dat u een keer met ons meeprikt. Het is niet alleen heel nuttig maar ook gezellig om bijvoorbeeld nader kennis te maken met buurtbewoners.

En dankzij de verschillende buurtwinkels die ons regelmatig verblijden met een lekkernij kunnen we elke Opschoondag ook nog eens fijn afsluiten.

Hopelijk tot in 2023.