Menu Sluiten

De Mozaïekbank

Eindelijk was er weer een jaarmarkt en vol enthousiasme hebben we daar gestaan om onze Mozaïekbank te promoten, want we hebben het ontwerp kunnen onthullen!

Om een deel van de kosten van de bank te financieren hebben we onze crowdfunding verspreid en een prijsvraag uitgeschreven: Wij vroegen hoe zwaar zal de bank zijn na het mozaïeken?

Wat hebben we daar, in de loop van de dag, grote verschillen in antwoorden op gekregen zeg. De antwoorden varieerden van 475 tot 57.025 kg! Het goede antwoord: de kale bank weegt 1650 kg. Daar komen dan alle mozaïeksteentjes, lijm en voegcement bij. De leverancier schat het resultaat op 1700 kg.  

Finn, de winnaar, noteerde 1750 kg ! Dat kwam het dichtst in de buurt, dus kreeg hij de prijs: een VVV-bon.

Mede dankzij (op alfabetische volgorde):
 
Bakkerij Tetteroo
BandenMaat
De Schakel
Fysiotherapie Naarden
Huisartsenpraktijk Keverdijk
Lakeland Foundation
PLUS Robina Bos
Tandarts L.A. Verbraak
Versa Kinderwerk
VSBfonds
en vele particulieren

Is de crowdfunding een groot succes geworden!

De bank wordt binnenkort geleverd en in De Plataan geplaatst om daar te kunnen mozaïeken. Een aantal buurtbewoners hebben zich aangemeld om steentjes te komen plakken. Afspraken daarover moeten nog gemaakt worden. Aanmeldingen zijn van harte welkom!

Ook zijn we nog op zoek naar enthousiastelingen die de te geven mozaïekworkshop willen volgen om daarna op gezamenlijk af te spreken momenten het mozaïeken willen begeleiden.

De mozaïek workshop hopen we eind augustus/begin september in te kunnen plannen, is in de Plataan en zal van 10.00 tot 16.00 zijn.

Mozaïek momenten worden nog bepaald en gedeeld.

Opgeven kan via info@buurtplatformnaarden.nl.