Menu Sluiten

Speurtocht Tuindorp Keverdijk !

Voor werkgroep sociaal was 2020 een heel zwaar jaar. Sociaal kon niet doorgaan door het vreselijke virus. We hadden hele leuke plannen gemaakt, maar die werden stuk voor stuk geannuleerd en we moesten bedenken wat wel zou kunnen. Veel van die plannen hebben we helaas ook weer moeten schrappen.

We hoopten dat 2021 heel anders zou beginnen, maar helaas zitten we weer vol in de lockdown. Inmiddels duurt dit al 11 maanden en lijkt het bijna alsof er geen eind aan komt. Gelukkig zal dat zeker wel gebeuren en zijn er ook mooie dingen voort gekomen uit deze periode.

De paar mensen die we wel zien en spreken, daarbij worden de banden hechter. Omdat we niet kunnen winkelen, vragen we nu om ons of iemand iets heeft en dat is duurzamer. We hebben kunnen genieten van mooie winterplaatjes en sneeuw en ijs hebben ook voor veel plezier gezorgd. De thuiswerkers waren even blij dat ze niet naar hun werk hoefden.

Sociaal blijft op zoek naar dingen die we wel kunnen organiseren en tips zijn van harte welkom!
Intussen zijn wij heel hard aan het bedenken wat kan wanneer er weer groen licht komt en zijn aan de slag gegaan met de 2e speurtocht in onze wijk.
Wij hopen dat jullie veel plezier hebben gehad met de eerste (terug te vinden op de website) en dat jullie deze zelfs leuker gaan vinden!

Veel wandel plezier met speurtocht Tuindorp Keverdijk!

SPEURTOCHT Tuindorp Keverdijk