Menu Sluiten

Resultaat opschoondag juni 2019

Beste leden en andere geïnteresseerden van Buurtplatform KTV,

Zaterdag 29 juni hebben we opnieuw een “Opschoon-activiteit” in onze buurten gehouden.
Ondanks het warme weer was er een redelijke opkomst met ook (heel leuk !) nog meer kinderen dan de vorige keer. Op bijgaande foto zien jullie het grootste deel (niet iedereen: sommigen waren op dat moment nog bezig !) van de ploeg, met de oogst van vandaag.

Het viel op dat er minder zwerfvuil lag dan vorige keren. Dat is natuurlijk mooi, want daar gaat het om ! Misschien al een eerste effect van meer bewustzijn bij de mensen. Misschien een effect van het feit dat we het nu vaker doen. We zullen zien hoe het zich ontwikkelt, want we blijven dit voorlopig elk kwartaal doen. Dus: iedereen die tot nu toe verhinderd was: doe volgende keer mee. Het is gezellig en het is dankbaar werk. En het kost heus niet zoveel van je vrije tijd.
Hopelijk hebben dus volgende keer nog weer iets meer vrijwilligers die meedoen, dan kunnen we een nog groter stuk van onze buurten bestrijken.

Nogmaals hartelijk dank aan alle “Opschoners”, leden en niet-leden, volwassenen en kinderen, voor jullie inzet: dit is de perfecte aanpak om concreet te werken aan het verbeteren van de buurt !!

Namens het bestuur van Buurtplatform KTV,

Saïd Almakroudi,
Voorzitter