Menu Sluiten

Duurzame toekomst KTV wijken

Gezamenlijk de schouders onder een duurzame toekomst voor onze KTV wijken

Het initiatief
De campagne Energie besparen & duurzaam wonen in KTV is op 29 oktober jl. van start gegaan met een goed bezochte bewonersavond in de Tweemaster. De werkgroep is daarna met veel enthousiasme aan de opvolging begonnen.

Energie coaches in de wijk
In KTV is naar aanleiding van de bewonersavond de afgelopen weken de eerste energiecoach van de KTV opgeleid en gecertificeerd. Deze opleiding vindt plaats in samenwerking met energie coöperatie WattNu. Lijkt het u leuk om zelf de opleiding tot energiecoach te volgen om vervolgens zelf buurtgenoten op weg te helpen met het verduurzamen van de woning, laat het ons dan weten via secretariaat@buurtplatformnaarden.nl.

De collectieve inkoop actie KTV
U kunt tot 1 februari jl. deelnemen aan een collectieve inkoop voor isolatiemaatrelen. Voor de eerste 15 woningen is een woning opname gemaakt en de worden de eerste isolatie maatregelen de komende weken uitgevoerd.

Deze 15 woningen is nog maar het begin. Gezien de opkomst tijdens de bewonersavond ziet de werkgroep dat het onderwerp leeft in de wijk. De werkroep wil graag meedenken met bewoners en waar mogelijk ondersteunen bij het nemen van maatregelen.

Bent u wel van plan om maatregelen te nemen, maar is het er nog niet van gekomen om in beweging te komen, dan wil de werkgroep u graag helpen.

U weet welke maatregelen u wil nemen:
1) Ga dan nu naar onze ACTIEPAGINA, en maak uw interesse voor een vrijblijvende offerte direct kenbaar.

U wilt graag maatregelen nemen, maar twijfelt of u voldoende informatie heeft om de juiste keuze te maken:
2) Bekijk de modelwoning die overeenkomt met uw eigen woning voor een vergelijkbaar advies op onze WIJKPAGINA.
3) Bestudeer de bijgevoegde twee factsheets voor een toelichting en uitleg over bodem, vloer en spouw isolatie
4) Loop binnen bij het inloopspreekuur van het buurtplatform op 14 januari as (11:30-12:30 uur) of 28 januari as (20:00-21:00 uur) en stel uw vragen aan de aanwezige energiecoach.

U wilt graag mee doen, maar weet niet waar te beginnen:
5) Vraag een energiecoach gesprek aan KLIK HIER en een buurtgenoot komt bij u langs om met u mee te denken.

Mocht u vragen hebben of met de werkgroep willen overleggen, dan horen we dat graag via secretariaat@buurtplatformnaarden.nl.