Menu Sluiten

Duurzaam KTV en Wattnu

Het najaar is hèt moment om na te denken over zonnepanelen op het eigen dak.
Door nu voorbereidingen te treffen bent u klaar als in het voorjaar de zon weer volop gaat schijnen!

De werkgroep Duurzaam KTV wil u graag informeren over de inkoopactie van zonnepanelen die energiecoöperatie Wattnu dit najaar weer organiseert. De inschrijving voor deze actie loopt van 1 november t/m 31 december 2020. U kunt zich via deze link geheel vrijblijvend inschrijven voor deelname aan de actie.

Wattnu heeft eerder dit jaar al ervaring opgedaan met deze inkoopactie: in het voorjaar is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Groenpand. Groenpand is o.a. geselecteerd vanwege de kwalitatief goede panelen die geleverd worden tegen een scherpe prijs. En vanwege ervaring die Groenpand heeft met collectieve acties met particulieren.

De goede ervaringen van bewoners in het voorjaar hebben ertoe geleid dat Wattnu de samenwerking heeft verlengd voor deze najaarsactie. En in deze najaarsactie krijgt u zelfs meer vermogen door hetzelfde geld doordat de aangeboden panelen nu 330wp zijn. Dus meldt u aan en ontvang vrijblijvend een offerte voor panelen op uw eigen woning en draag op deze wijze zelf bij aan de gezamenlijke klimaatdoelstellingen.