Menu Sluiten

Collectieve inkoopactie isolatie

Wattnu organiseert collectieve inkoopactie voor isolatie
Woon de digitale informatieavond bij op 30 september en/of schrijf u geheel vrijblijvend in voor de collectieve inkoopactie die loopt van 1 oktober t/m 31 december 2020. Het is nu extra aantrekkelijk om twee of meer isolatiemaatregelen nog dit jaar uit te laten uitvoeren omdat tijdelijk géén 20%, maar liefst 30% van de kosten door de overheid wordt vergoed dankzij de SEEH-regeling.

Honderden euro’s besparen
Goede woningisolatie kan honderden euro’s per jaar besparen op uw energierekening, voor een comfortabelere woning zorgen én u draagt uw steentje bij aan het milieu.

Collectieve inkoopactie voor isolatie
De energiecoöperatie Wattnu* in Gooise Meren organiseert in samenwerking met Energie Verbonden**
in het najaar een collectieve inkoopactie voor isolatie van bodem, vloer, spouw en ramen om bewoners te ondersteunen en te ontzorgen bij het nemen van duurzaamheidsmaatregelen. Inzet is onder andere een goed en betrouwbaar duurzaam aanbod, een scherpe prijs en goede service voor bewoners. We hebben meerdere leveranciers geselecteerd met meerdere producten zodat we verwachten voor alle situaties oplossingen te kunnen bieden. Dakisolatiemaatregelen zijn ook mogelijk; deze zijn echter vaak specifiek waardoor er geen collectief aanbod is. De gekozen leveranciers kunnen een offerte op maat voor u maken. Onze energiecoaches kunnen u ondersteuning bieden.

Aanmelden voor bijeenkomst en/of collectieve inkoopactie
Woensdag, 30 september om 20 uur volgt een informatiebijeenkomst waar we u verder over kunnen informeren. U kunt zich voor deze Zoom-bijeenkomst aanmelden via deze LINK. Wij sturen u daarna de inloggegevens voor deze avond.
Het is ook mogelijk om u zich volledig vrijblijvend al op te geven voor de collectieve inkoopactie door u HIER aan te melden.

Noteer 30 september alvast in uw agenda en zorg dat u deze informatie niet mist. Na aanmelding krijgt u verdere toelichting op het programma voor deze avond.

* Wattnu is een coöperatie van en door leden, zonder winstoogmerk en zonder commerciële belangen.
** Energie Verbonden is het samenwerkingsverband van alle energiecoöperaties in Gooi en Vechtstreek.