Menu Sluiten

Buurtplatform KTV zoekt (nog steeds) nieuwe bestuursleden!

Omdat het bestuur van het Buurtplatform KTV steeds meer betrokken wordt bij activiteiten die in de genoemde wijken plaatsvinden, wil het graag uitbreiden met een aantal nieuwe leden. Dit niet alleen om het bestuur te versterken, maar ook om voor continuïteit te zorgen en om (nog) meer te gaan ondernemen.

Er wordt gezocht naar mensen die graag hun handen gebruiken (de doeners) maar ook naar mensen die graag theoretisch aan de slag willen (de denkers) om onze doelstelling te realiseren.

Doelstelling van het buurtplatform KTV:


“De vereniging heeft als doel het behartigen van de collectieve belangen van de inwoners van de wijken Tuindorp Keverdijk, Jac. P. Thijssepark en Vierhoven te Naarden, gemeente Gooise Meren, onder meer doch niet uitsluitend op het gebied van leefbaarheid, leefomgeving en (sociale) veiligheid en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.”

Woont u in één van onze wijken, heeft u een paar uur in de week over, voelt u zich betrokken bij de wijken en haar bewoners, kortom denkt u dat bestuurslid KTV iets voor u is, stuur dan een mail naar info@buurtplatformnaarden.nl
en we nodigen u graag uit voor een informatief gesprek.

Ook als u meer informatie wilt hebben kunt u ons mailen of bellen:

Said Almakroudi (voorzitter)    06 – 4034 6039
Cor Rapati (penningmeester)  035 – 69 485 73