Menu Sluiten

Opschoondag 23-03-2019

Beste allemaal,
Afgelopen zaterdag, 23-03-2019, was het Nationale Opschoondag. Met een groep vrijwilligers (zowel leden als niet-leden van ons Buurtplatform, buurtbewoners en niet-buurtbewoners, volwassenen en kinderen) hebben we ook meegedaan. Ook onze wijkwethouder Geert-Jan Hendriks was van de partij.
Bijgaand wat foto’s om een indruk te geven van het enthousiasme waarmee iedereen aan de slag ging. En van de hoeveelheid rommel die we van straat en uit de plantsoenen gehaald hebben (met daarbij nog een forse hoeveelheid “grof vuil”’ die door een van de deelnemers uit de struiken langs de Keverdijk is gehaald).
Alle deelnemers waren het er over eens dat het niet alleen nuttig is, maar ook gewoon gezellig.
En uit reacties die we gekregen hebben blijkt dat we een uitstekend voorbeeld hebben gegeven aan iedereen die ons bezig zag. Ik heb dan ook goede hoop dat de groep de volgende keer weer een beetje groter zal zijn. 
In ieder geval hebben we besloten dat we gaan proberen om zo’n opruimactie, in samenwerking met Samen-Sneller-Duurzaam en de Gemeente, vaker te organiseren. We houden jullie daarvan natuurlijk op de hoogte. En wellicht dat degenen die nu niet meegedaan hebben dan ook kunnen aansluiten.
Met opgeruimde groet,
Namens het bestuur van Buurtplatform KTV,
Saïd Almakroudi,
voorzitter